Logopediepraktijk Emmen

Robert van het Hof

story

Robert van het Hof

Op de oude, van dikke houten balken gemaakte, werkbank in de groene schuur bij mijn opa stond een gereedschapskist. In die kist zaten allerlei stukken gereedschap. Als kleine Robert had ik geen idee waar al dat gereedschap voor nodig was, maar mijn opa gebruikte het allemaal.

Mijn gereedschapskist staat niet op een dikke houten werkbank. Veel van mijn gereedschap is digitaal, programma’s die mij helpen om software te schrijven, die me helpen om de details van die software met anderen te delen en die mij ook helpen om dit te schrijven. Een ander deel is vaardigheid. Ervaring. Dingen die niet digitaal terug te vinden zijn. In mijn werk merkte ik dat ik bepaalde vaardigheden miste. Ik wist niet hoe ik bepaalde situaties aan moest pakken. Op advies van mijn manager ben ik een coaching traject gestart bij Marieke, Iris Coaching en Training. In een aantal sessies liet ze me zien dat al het gereedschap dat ik nodig heb al aanwezig is. Ik moet het alleen leren gebruiken.

In haar aanpak is Marieke een open en eerlijke persoon. Als je open staat voor haar werkwijze en daarin mee gaat laat ze duidelijk merken dat ze dit werk metplezier doet en dat heeft, in ieder geval bij mij, zijn uitwerking niet gemist.

Robert van het Hof, Software Architect, RDW

Bekijk alle referenties