Logopediepraktijk Emmen

Gezondheid

Gezondheid

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

We verdienen allemaal een leven vol vitaliteit, energie en geluk. Als we gezond zijn, voelen we ons geweldig en zijn we op ons best. We kunnen alles bereiken. Ik heb ervaren dat het soms wenselijk of nodig is mijn lichaam aan te vullen met supplementen waar ik echt blij van word. Deze heb ik gevonden bij Jeunesse Global.

Helaas kunnen slechte voeding, verhoogde milieutoxines, blootstelling aan chemicaliën en een afname van de lichamelijke conditie een reeks van slopende kwalen aan ons lichaam veroorzaken.

Een van de basis producten is Reserve.  Met RESERVE™ voelt u zich altijd jong.
RESERVE™ is een botanische mix van antioxidanten die uw interne systemen een enorme boost geven. Dit van nature zoete supplement staat bol van de exotische vruchtensappen. Het zit boordevol krachtige ingrediënten die schade door vrije radicalen herstellen en cellen beschermen tegen toekomstige schade. Uw cellen blijven gezonder en leven langer. U ziet er fantastisch uit en zo zult u zich ook voelen.

Een ander zeer waardevolle aanvulling is: MonaVie. Een heerlijke mix van 19 verschillende soorten superfruit en plantaardige glucosamine. MonaVie Active™ is een antioxidante mix van 19 fruitsoorten, waaronder de Braziliaanse açaibes, en plantaardige glucosamine. De fruitmix Active bevat van nature voorkomende vitamine C*, die bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en aan de normale vorming van collageen voor de normale functie van kraakbeen. Welke weg u ook bewandelt, met deze heerlijke Active kunt u zich bij elke stap goed voelen.

Ontdek hier het verhaal achter Jeunesse Global.