Logopediepraktijk Emmen

Als het winter wordt …

Als het winter wordt …

18 november 2020

Ken je dat gevoel? Als najaar er is en de winter komt eraan dat je weer de behoefte voelt om wat meer naar binnen te gaan? Dat je behoefte hebt om na te denken over wat is geweest en dat je van daaruit gaat nadenken en voelen over plannen voor het volgende jaar? Dat je jezelf voorbereid om vanuit de rust in jezelf in beweging te komen? Plannen, ideeën, dromen … en wellicht kan je wat hulp gebruiken hierbij. Coaching kan een mooie manier zijn om zicht te krijgen op wat jij wilt!

Ontwikkeling

Vanuit de overtuiging dat jij alle potentie in je hebt om te veranderen en dat te gaan doen wat je graag wilt, werk ik met je aan de vragen die jou zo bezig kunnen houden. Het stelt je in staat zicht te krijgen op patronen die effectief en goed functioneren in de weg staan. Door je bewust te worden van deze patronen kun je opvattingen verruimen en alternatieven voor je gedrag creëren. Dat zorgt voor meer balans in je leven, meer rendement en plezier in je werk. Je wordt bovendien gestimuleerd om uitdagingen aan te gaan en je talenten te ontwikkelen, waardoor nieuwe mogelijkheden binnen handbereik komen. Je kunt hiermee verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling.

Coaching, iets voor mij?

Dat vraag je je misschien wel af. Ben je nieuwsgierig naar eigen motieven en drijfveren, heb je behoefte aan bezinning, ben je vastgelopen in je werk en kom je er niet uit, ben je op zoek naar balans tussen werk en privé of zoek je naar balans op andere terreinen in je leven? Dan biedt coaching jou een manier om inzicht te krijgen en verandering te bewerkstelligen.

Resultaat

Een coaching traject bij Iris coaching is altijd individueel, oplossingsgericht, praktisch en diepgaand, met als doel je te inspireren om met meer gemak te kunnen leven en werken.

Contact

Meer weten? Ben je nieuwsgierig geworden en zou je wel eens iets meer willen weten? Graag geef ik je meer informatie. Mijn nummer is: 06-21104415.